fbpx

Rólunk

A virágok szeretete, a természet törékenysége fogott meg minket, amikor megálmodtuk ezt a számunkra boldog és szeretettel teli munkánkat. A sok szép színes virág újra értelmezése célunk, hogy ez a kis növény még sokáig töltse be hivatását, azaz díszítsen otthonainkban, ill. a fenntarthatóság jegyében dekoráljunk az esküvőkön.

Minden alapanyag kiválasztásánál a természetességre törekszünk. Hisszük, hogy az egyszerű, a természetes mindig méltó egy ünnepi asztalon, egy polcon, egy menyasszonyi csokorban vagy egy ajtón, akár egy boldogságkapun. Látványa megmelengeti a szívünket és egy kicsit a természetben érezzük magunkat általuk.

Munkáink között megtalálhatóak szezonális termékek, ajtókopogtatók, asztaldíszek, csokrok, esküvői kellékek, de aki maga szeretné elkészíteni dekorációját, az alapanyagainkból összeválogathatja a kívánt kellékeket. Szeretünk kirándulni, a természetben lenni, ilyenkor merítünk ihletet munkáinkhoz. Sőt, ilyen alkalmakkor akár gyűjtögetünk is szép tobozokat, terméseket, bogyókat, ágakat, melyek inspirálnak egy-egy szép dísz megalkotásában. Boldogsággal tölt el minket, ha ezek a szépségek méltó helyükre kerülnek, azaz a ti otthonotokba vagy ünnepek finom, ám meghatározó ékesítői lehetnek.

A Noren márka egy mozaikszó, mely egy anya-lánya vállalkozásából ered, a neveink kezdőbetűiből illesztettük össze. Nagyon szeretünk alkotni, új alapanyagokat kipróbálni és kísérletezni, álmodozni az esküvőre készülő párokkal, hogy a végeredmény az lehessen, amit együtt megálmodtak. Fontos a személyes kapcsolattartás, a bizalmi közeg, jó érzés részese lenni egy igazán fontos állomásnak a pár életében. Az esküvői világ nem áll messze tőlünk, hiszen családi vállalkozásként évekig dolgoztunk együtt kreatív területeken. Továbbléptünk, felhasználva a sok ismeretet és immáron kis szerelem projektünkre, a Noren-re szeretnénk fókuszálni.

Szeretettel, Nóra & Enikő

Kapcsolat

Írj nekünk egyedi igényekkel kapcsolatosan